GENERELLE OPLYSNINGER 


Aerowalk Danmark ApS 
CVR. nr.36035811 
Grønsundvej 602
4793 Bogø By
info@aerowalk.dk 
Telefon: 42 90 92 94 

Betaling 

Du kan betale med følgende betalingskort: 
Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, American Expres, JCB og Forbrugsforeningen 

 
Desuden kan du fordele din betaling i rater med ViaBill – se deres kreditbetingelser her www.viabill.com/terms
 

Bemærk: Der skal ikke betales dansk moms, når der bliver købt fra Grønland, Norge, Island, og Schweiz da de ikke er med i EU, men momsen betales efter deres eget lands gældende regler,ved modtagelse. 

Der er altid gratis fragt til afhentning i Postnord butik i Danmark 
Hvis du vælger Postnord med omdeling koster det 59 kr. 

Pris for forsendelser til Færøerne og Grønland beregnes automatisk ved bestilling 

 

Fragt til EU- lande beregnes automatisk ved bestilling 

 

Lynhurtig levering 
Vi tilstræber at sende din vare samme dag, hvis bestilling er modtaget inden kl. 14.00.  Alle priser er i DKK og inkl. dansk moms. Vi tager forbehold for evt. trykfejl i priserne, og udsolgte varer. 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du: 

a) har modtaget din vare 
b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis 
c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en e-mail tll info@aerowalk.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Hvis du returnerer senere end 14 dage efter modtagelsen, fratrækkes der minimum 30% af varens købspris.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Returnering 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Ved returnering bedes du lægge en note i pakken med dit ordre nummer og navn og oplyse om grunden til returnering. Send dernæst varen tilbage til os. Bytning tager ca.3-4 dage, tilbagebetaling tager normalt 6-8 hverdage. Send altid retur som postpakke og husk at bede om kvittering. 

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord: du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Aerowalk Danmark ApS 
Grønsundvej 602 
4793 Bogø By


Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Sammen med den varer du returnerer, skal du vedlægge en note med dit ordre nummer og kontaktoplysninger. 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til pakkeshop

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Når du handler på www.aerowalk.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 
Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger 
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 

Varen sendes til: 

Aerowalk Danmark ApS 
Grønsundvej 602

4793 Bogø By 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav  eller til pakkeshop

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Du kan se mere om dine rettigheder ved køb på Internettet, på Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk – Vi lever altid op til købelovens forpligtelser.

Alt det med småt
Pakker:
Hvis en bestilt pakke ikke kan afleveres, modtager du en meddelese fra fragtfirmaet, om hvor og hvornår pakken kan afhentes. Bliver pakken herefter ikke hentet, sendes den retur til os efter 6 dage og vi pålægges ekstra omkostninger. – Vi forbeholder os derfor ret til at opkræve disse håndteringsomkostnigner, der p.t. andrager kr. 120,-.
E-markedsføring
Du kan vælge at modtage vores nyhedsbrev (e-mail-reklame). Nyhedsbrevet indeholder information om virksomheden og dens produkter, relevante tilbud mm.
Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum, når der er nyt fra Aerowalk Danmark.
Hvis ikke du længere ønsker at modtage nyhedsbrevet kan du afmelde dig via www.aerowalk.dk
Definitioner:
Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling ti Aerowalk Danmark afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

“Aerowalk” anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.
Produktinformation:
På www.aerowalk.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Aerowalk Danmark via info@aerowalk.dk
Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms.
Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Aerowalk Danmark er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Aerowalk Danmark udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Aerowalk Danmark om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem Køber og Aerowalk Danmark er først indgået, når Aerowalk Danmark ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.
Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Aerowalk Danmark, 
Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Ansvarsfraskrivelse og garanti:
Aerowalk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Aerowalk Danmark’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Aerowalk Danmark.
Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Aerowalk Danmark’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
Aerowalk Danmark afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

Fortrydelsesret:
Meddeler kunden Aerowalk Danmark, at kunden har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Aerowalk Danmark det modtagne beløb.
Varer der returneres UFRANCO, på efterkrav  eller til pakkeshop nægtes modtagelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. 
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg til private – det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

Forbehold for ændringer:
Aerowalk Danmark forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.
Leveringstider:
Med mindre andet er angivet for den enkelte vare er forventet leveringstid indenfor 30 dage.
Misbrug:
Misbrug af Aerowalk Danmark medfører politianmeldelse.
Links:
PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service
FDIH / Forbrugerrådet
Forbrugerstyrelsen
Forbrugerstyrelsen – med karakterbog over onlinebutikker
Forbrugerrådet
Forbrugerinformation